MONOΓΥIOΣ

1952

Διαλέγοντας Βέρες...


Έρχεται καλοκαιράκι λοιπόν και πολλά κορίτσια από εσάς ετοιμάζεστε για μία από τις ομορφότερες γιορτές της ζωής σας. Το νυφικό το κανονίσατε , τα προσκλητήρια τα διαλέξατε ,τον χώρο τον κλείσατε μαλλιά νύχια make up όλα complet. Tί γίνεται με τις βέρες σας και με τα κοσμήματα που θα φορέσετε την μεγάλη μέρα;

Για αυτό είμαι εδώ σήμερα για να σας εξηγήσω πως με απλά βήματα και χωρίς καθόλου άγχος θα κάνετε τις καλύτερες επιλογές για εσάς και τον σύντροφό σας.

1.Ένας ίσον κανένας.

Οι σωστότερες και οι καλύτερες επιλογές είναι αυτές που γίνονται από κοινού. Πρόκειται για το μονάδικό πράγμα που θα φοράτε απο εδώ και πέρα κάθε μέρα για την υπόλοιπη ζωή σας. Επομένως καλό θα ήταν να είστε οι δυό σας την ώρα που διαλέγετε τις βέρες σας. Κορίτσια μου μην πέρνετε τους δρόμους μόνες σας ή με ένα σωρό παρατρεχάμενους για έρευνα αγοράς διότι στο τέλος δεν θα θυμάστε τίποτα και θα μπερδευτείτε κιολας. Κρίμα είναι.

2.Επιλογή σχεδίου.

Ξέρω η επιλογή δεν είναι εύκολη. Όλο βλέπεις και όλο θέλεις να δείς και άλλα. Όμως όσο πιο πολλά βλέπεις τόσο πιο πολύ μπερδεύσαι. Επιλέξτε ένα ενημερωμένο κοσμηματοπωλείο με πληθώρα σχεδίων. Κατά την διάρκεια της επιλογής μην ξεχνάτε την πρακτικότητα. Να διαλέξετε ένα σχέδιο διαχρονικό για εσάς το οποίο δε θα το βαρεθείτε και θα ταιρίαζει και στους δύο. Δοκιμάστε ελέυθερα, διαφορετικά σχέδια για να δείτε τι σας ταιριάζει. ΡΩΤΗΣΤΕ αν σας επιτρέπουν να φωτογραφίσετε τα σχέδια για να τα σκεφτείτε (δεν συνηθίζεται σε καταστήματα που έχουν δικά τους σχέδια).

3.Εμπιστευθείτε τον χρυσοχόο σας.

Όταν σιγά σιγά καταλήξετε στα σχέδια που σας αρέσουν, θα έχει έρθει η ώρα να ακούσετε μία τεχνική γνώμη. Ο χρυσοχόος θα σας αναλύσει τις ιδιαιτερόττητες του κάθε σχεδίου όπως τον τρόπο κατασκεύης και τι πρέπει να προσέξετε. Ρωτήστε αν μπορεί να γίνει η βέρα ανατομική και αν κοστίζει κάτι παραπάνω.

4.Εγκαιρη παραγγελία.

Μην πέρνετε τον χρόνο σαν δεδομένο. Πριν δύο μήνες από τον γάμο είναι το ιδανικό να κάνετε την παραγγελία σας. Έτσι μπορείτε να προλάβετε τυχόν μικροδιαφορές στο μέγεθος (ειδικά αν έιστε σε διατροφή). Μην αμελλείτε το γεγονός ότι οι βέρες δεν είναι πάντα έτοιμες (βιομηχανικού τυπου) άρα δεν χρείάζεστε 1-2 μέρες.

5.Σωστή φροντίδα .

Εάν τις βέρες σας τις έχετε από τους αραβώνες σας το μόνο που μένει είναι ένα φρεσκάρισμα. Πριν 3 εβδομάδες κανονίστε να τις δώσετε στον χρυσοχόο σας για ένα περιποιημέο γυάλισμα ή αν είναι λευκόχρυσες ένα πλατίνωμα.

Στα καταστήματα ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ 1952 θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε βέρες και σίγουρα θα βείτε αυτό που σας ταιρίαζει. Σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εκατοντάδες σχέδια σας περιμένουν για να διαλέξετε αυτό που θα σας συντροφεύει για όλη σας την ζωή.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

ATHENS

18 VOULIS ST

ΣΥΝΤΑGΜΑ

ΤLF: 210-3251100

          210-3224398

PEIRAUS

13 VASILEOS GEORGIOU A

& 131 ALKIVIADOU ST

ΤLF: 210-4190715

          210-4190545

RHODES

45 ΕVRAION MARTYRON SQ

OLD TOWN

ΤLF: 2241-0-25712

          2241-0-32054

Copyright © 2016 Μonoyios 1952 - All Rights Reserved.