MONOΓΥIOΣ

1952

Νονοί πάντα άξιοι!


Όπως κάθε νονός ή νονά έτσι και εσείς ψάχνετε και θέλετε το καλύτερο για το βαπτιστηράκι σας. Τί είναι όμως αυτό που πρέπει να προσέξετε στη αγορά ενός βαπτιστικού σταυρού;

Ο βαπτιστικός σταυρός αποτελλεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία μιας βάπτισης. Αποτελλεί το πιο σημαντικό διότι χωρίς σταυρό δεν γίνεται βάπτιση και επίσης είναι ένα απο τα μόνα πράγματα που το μωράκι σας θα έχει για την υπόλοιπη ζωή του.

  • Μία στοχευμένη έρευνα αγοράς.

Η στόχευση στην έρευνα αγοράς πρέπει να έιναι ουσιώδης και αυτό διότι υπάρχουν πάρα πολλά καταστήματα. Όμως δεν υπάρχει δυνατότηα να τα επισκεφτείτε όλα. Κάντε μία καλή βόλτα που να αφορά μόνο τον σταυρό, έτσι θα θυμαστε που έιδατε τι και θα έχετε συγκρατήσει και τις τιμές.

TIP: Ρωτάτε ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ . Πολλά καταστήματα έχουν δικό τους σχεδιαστικό δυναμικό και δεν επιτρέπουν την φωτογράφηση των κομματιών τους για ευνόητους λόγους. Επομένως με λίγη ευγένεια και διακριτικότητα ρωτήστε και αν σας αρνηθούν μην παρεξηγηθείτε.

  • Θέστε προυπολογισμό.

Είναι πρέπον πριν ξεκινήσετε την όλη ιστορία να έχετε θέσει έναν προυπολογισμό για όλη την βάπτιση. Έτσι δεν θα επηρεαστείτε και θα δώσετε την απαραίτητη βαρύτητα εκεί που πρέπει. Σκεφτείτε λογικά και πρακτικά. Υπάρχουν πάρα πολλά προιόντα για όλα τα βαλάντια που λέει και ο σοφός λαός μας.

  • Σκεφτείτε το style σας.

Το παιδί πέρνει τα χούγια του νονού και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Έτσι λοιπόν όταν βλέπετε κάτι να σας αρέσει σκεφτείτε αν εσείς θα το φορούσατε. Είναι ένας γνώμονας για το αν βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Αν το προσωπικό σας style είναι απλό τοτέ κινηθείτε σε απλές και ήσυχες γραμμές. Εάν πάλι σας αρέσουν τα πιο ιδιαίτερα τότε προτιμήστε ίσως μία διχρωμία.

  • Εμπιστευτείτε το γούστο σας. Σε καμία χρονική στιγμή κατά την διάρκεια επιλογής μην αμφισβητείσετε το γούστο σας. Και αυτό γιατί μόνο εσείς ξέρετε τι έχετε στο μυαλό σας. Μην ξεχνάτε οτι ο σταυρός ο βαπτιστικός είναι το δικό σας δώρο προς το παιδάκι που γενήθηκε. Άρα πρέπει να έχει το δικό σας γούστο και προσωπικότητα. Καλό θα ήταν για την δική σας άνεση και ασφάλεια να διαλέξετε μόνοι σας χωρίς άτομα που δεν έχουν άμμεση σχέση με την συγκεκριμένη επιλογή.

  • Ζητείστε να δείτε το τελικό προίον.

Προτιμήστε να διαλέξετε από ετοιμοπαράδοτες συλλογές ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως τελευταία στιγμή. Αν πρόκειται για ειδική παραγγελία μην αμελείσετε τον χρόνο σας, διότι χρειάζεται αρκετός καιρός για την κατασκευή ενός σταυρού από την αρχή. Εάν πρόκειται να αγοράσετε από καποιον κατάλογο ζητείστε τουλάχιστον να δείτε κάτι παραπλήσιο.

  • Ζητείστε να δείτε τις σφραγίδες γνησιότητας.

Αφού έχετε διαλέξει τον βαπτιστικό σταυρό για το βαπτιστηράκι σας βεβαιωθείτε για την γνησιότητα και την αυθεντικότητα του. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ελέγξετε τον σταυρό και την αλυσίδα του ώστε να είναι αυτό που έχετε συμφωνήσει. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις σχετικές σφραγιδες που αντιστοιχουν στα καρατια του χρυσου.

  • Επενδύστε στη διαχρονικότητα.

Καθώς θα διαλέγετε μην ξεχνάτε και τον παράγοντα της διαχρονικότητας. Δεν θέλετε να κάνετε μία αγορά η οποία σε 5 χρόνια θα είναι εκτός μόδας και αδύνατο να φορεθεί απο μία δεσποινίδα ή έναν νεαρό. Επενδύστε σε διαχρονικά αριστοκρατικά κομμάτια που σας εκφράζουν και που σας κάνουν χαρούμενους σαν νονους.

Πάντα άξιοι λοιπόν νονοί και νονές.

Στα καταστήματα ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ 1952 σε Αθήνα Πειραιά και Ρόδο σας περιμένουν οι πιο σύγχρονες και αριστοκρατικές συλλογές σταυρών βάπτισης στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

www.monoyios1952.com

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

ATHENS

18 VOULIS ST

ΣΥΝΤΑGΜΑ

ΤLF: 210-3251100

          210-3224398

PEIRAUS

13 VASILEOS GEORGIOU A

& 131 ALKIVIADOU ST

ΤLF: 210-4190715

          210-4190545

RHODES

45 ΕVRAION MARTYRON SQ

OLD TOWN

ΤLF: 2241-0-25712

          2241-0-32054

Copyright © 2016 Μonoyios 1952 - All Rights Reserved.