Τι Μονόπετρο να πάρω / Τι Μονόπετρο να διαλέξω;

Η επιλογή ενός μονόπετρου είναι μια προσωπική απόφαση που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων του προσωπικού σας στυλ, του προϋπολογισμού σας, των προτιμήσεών σας σχετικά με το σχήμα και το μέγεθος του διαμαντιού, καθώς και των προτιμήσεών σας σχετικά με το υλικό του δαχτυλιδιού. Ένα μονόπετρο ανάλογα που φοριέται μπορείτε να επιλέξετε τον όγκο και το σχέδιο του. Επιλέξτε ένα φυσικό γνήσιο διαμάντι κοπής μπριγιάν για μία άριστη και ασφαλή επιλογή. Στα καταστήματα ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ 1952 είμαστε εκπαιδευμένοι στο να ακούμε τις ανάγκες σας και να σας προτέινουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή μονόπετρου δαχτυλιδιού για τ@ν σύντροφο σας. Υπάρχουν μονόπετρα με διαμάντι και υπάρχουν και μονόπετρα με ζιργκόν που είναι πιο οικονομικές επιλογές.

Το μονόπετρο σε ποιο χέρι φοριέται;

Η παράδοση του μονόπετρου συνήθως περιλαμβάνει το να φοριέται στον αριστερό δάχτυλο του χεριού. Αυτό οφείλεται σε παλαιότερες παραδόσεις και πιστεύεται ότι το αριστερό χέρι έχει συμβολική σημασία, καθώς πιστεύεται ότι η φλέβα του “vena amoris” (φλέβα της αγάπης) συνδέει τον τρίτο δάχτυλο του αριστερού χεριού με την καρδιά. Ωστόσο, σε ορισμένες πολιτισμικές παραδόσεις ή σε ατομικές προτιμήσεις, το μονόπετρο μπορεί να φοριέται και σε άλλο δάχτυλο ή σε διαφορετικό χέρι, ανάλογα με τις προτιμήσεις του ατόμου. Τελικά, η επιλογή του δαχτυλιδιού και ο τρόπος φορέματός του είναι μια προσωπική απόφαση που εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τις παραδόσεις του ατόμου που το φοράει. Μπορείτε πάντα να φοράτε και το μονόπετρο στο δεξί χέρι χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πως καθαρίζω το μονόπετρο;

Η καθαριότητα του μονόπετρου δαχτυλιδιού με διαμάντι είναι σημαντική για τη διατήρηση της λάμψης και της ομορφιάς του. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να καθαρίσετε το μονόπετρο:

 1. Διαλύστε μια λίγο υγρό πιάτων σε ζεστό νερό: Χρησιμοποιήστε μία μικρή μαλακή-ιδανικά παιδική- οδοντόβουρτσα για να απομακρύνετε τυχόν ρύπους και κατάλοιπα από το διαμάντι και το δαχτυλίδι. Μην χρησιμοποιείτε σκληρή οδοντόβουρτσα στα ευαίσθητα μέρη του δαχτυλιδιού.
 2. Βουτήξτε το κόσμημα στο ζεστό νερό και αφήστε το για 5-10 λεπτά. Χρησιμοποιήστε την οδοντόβουρτσα για να καθαρίσετε απαλά κάθε μέρος του δαχτυλιδιού.
 3. Ξεπλύνετε καλά με νερό: Ξεπλύνετε το μονόπετρο και το δαχτυλίδι με άφθονο χλιαρό νερό για να αφαιρέσετε το σαπούνι και τυχόν υπολείμματα.
 4. Στεγνώστε με χαρτί κουζίνας & Πιστολάκι μαλλιών: Χρησιμοποιήστε μαλακό χαρτί κουζίνας για να στεγνώσετε προσεκτικά το μονόπετρο δαχτυλίδι και παράλληλα φυσήξτετο με το πιστολάκι μαλλιών προκειμένου να μην μείνουν τυχόν λεκέδες από τα άλατα του νερού. Αποφύγετε την χρήση υλικών που μπορεί να αφήσουν ίχνη ή να προκαλέσουν γρατζουνιές.

Έχασα το μονόπετρο. Τι Κάνω;

Αρχικά μη στεναχωριέστε. Δεύτερον ελάτε να το ξαναφτιάξουμε. Μπορούμε να σας ξαναφτιάξουμε το μονόπετρο σας με διάφορες εναλλακτικές διαμαντιών που δεν χρειάζεται να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα αλλά προπάντων χωρίς να το μάθει @ συζυγος (σας κλείνω το μάτι εδώ). Στα καταστήματα ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ 1952 είμαστε εδώ για εσάς. Το μονόπετρο δαχτυλίδι σας θα κοσμεί σύντομα ξανά το δάχτυλο σας χωρίς να μάθει κανείς τίποτα.

Μονόπετρο Χρυσό ή Λευκόχρυσο;

Η επιλογή μεταξύ χρυσού και λευκού χρυσού για το μονόπετρο δαχτυλίδι εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας και το προσωπικό σας στυλ. Και οι δύο επιλογές έχουν τα πλεονεκτήματά τους:

Χρυσός:

 • Ο χρυσός είναι μια κλασική επιλογή και έχει μακρά ιστορία στην χρυσοχοία.
 • Έχει μια θερμή και φωτεινή εμφάνιση που μπορεί να προσθέσει ζεστασιά και φωτεινότητα στο μονόπετρο δαχτυλίδι σας.

Λευκός Χρυσός:

 • Ο λευκός χρυσός έχει μια σύγχρονη και διακριτική εμφάνιση που μπορεί να ταιριάζει καλά με διάφορα στυλ και προσωπικότητες.
 • Η λευκή απόχρωση του χρυσού δίνει μια διαχρονική και κομψή αίσθηση στο μονόπετρο.
 • Μπορεί να αναδείξει τη λάμψη του διαμαντιού, καθώς ο λευκός χρυσός δημιουργεί ένα ιδανικό υπόβαθρο για να αναδείξει τη λάμψη του διαμαντιού.

Συνολικά, η επιλογή μεταξύ χρυσού και λευκού χρυσού εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις και το ποιο στυλ σας αρέσει καλύτερα. Αξίζει να εξετάσετε και τις προτιμήσεις του συντρόφου σας.

Μονόπετρο Διαμάντι ή Μονόπετρο Ζιργκόν;

Τα μονόπετρα δαχτυλίδια με διαμάντια έχουν αρκετά πλεονεκτήματα, τα οποία συχνά τα καθιστούν επιλογή προτίμησης για πολλούς ανθρώπους. Ανάμεσα στα προτερήματα αυτά συμπεριλαμβάνονται:

 1. Κομψότητα και Κομψός Σχεδιασμός: Τα μονόπετρα δαχτυλίδια με διαμάντια είναι συχνά εκλεπτυσμένα και κομψά σε σχεδιασμό, προσδίδοντας μια αίσθηση υψηλής αισθητικής.
 2. Συμβολισμός: Το μονόπετρο συχνά αντιπροσωπεύει την αγάπη και την αφοσίωση σε μια σχέση, καθιστώντας το ιδανικό για αρραβώνες και αγαπημένες εορτές.
 3. Φωτεινότητα και Λάμψη: Τα διαμάντια μπορούν να προσδώσουν μια λάμψη και μια ξεχωριστή φωτεινότητα στο δαχτυλίδι που τα κάνει να ξεχωρίζουν.
 4. Διαχρονικότητα: Τα μονόπετρα δαχτυλίδια με διαμάντια είναι συχνά αξιόπιστες επιλογές καθώς διαχρονικά κομμάτια που δεν παγιδεύονται σε μόδες ή τάσεις.
 5. Αντοχή και Αντοχή στο Χρόνο: Τα διαμάντια είναι μια από τις πιο σκληρές ουσίες στον κόσμο, οπότε τα μονόπετρα δαχτυλίδια με διαμάντια είναι ανθεκτικά και αντέχουν στην καθημερινή χρήση.
 6. Επενδυτική Αξία: Οι διαμάντες συχνά διατηρούν την αξία τους με την πάροδο του χρόνου, κάνοντας τα μονόπετρα δαχτυλίδια με διαμάντια μια επενδυτική επιλογή.

Αυτά είναι μερικά από τα προτερήματα που συνήθως σχετίζονται με τα μονόπετρα δαχτυλίδια με διαμάντια. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η επιλογή ενός δαχτυλιδιού εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τον προσωπικό στυλ κάθε ατόμου.

Τα μονόπετρα με ζιργκόν έχουν ορισμένα πλεονεκτήματα που τα κάνουν μια ελκυστική επιλογή για πολλούς ανθρώπους:

 1. Κόστος: Τα ζιργκόν είναι συνήθως πολύ πιο οικονομικά από τα φυσικά γνήσια διαμάντια επιτρέποντας στους ανθρώπους να αποκτήσουν ένα λαμπερό μονόπετρο χωρίς να υποχρεωθούν να επενδύσουν μεγάλα ποσά χρημάτων.
 2. Εμφάνιση: Τα ζιργκόν μπορούν να μοιάζουν αρκετά με πραγματικά διαμάντια και να παρέχουν μια λαμπερή και φωτεινή εμφάνιση στο μονόπετρο, καθιστώντας το δύσκολο για άλλους να διακρίνουν τη διαφορά.
 3. Διαθεσιμότητα: Τα ζιργκόν είναι ευρέως διαθέσιμα και μπορεί να βρεθούν σε πολλά κοσμηματοπωλεία, κάνοντας την επιλογή του μονόπετρου πιο εύκολη και προσιτή για πολλούς ανθρώπους.
 4. Αντοχή: Τα ζιργκόν είναι σκληρά και ανθεκτικά σε καθημερινή χρήση, προσφέροντας μια επιλογή μονόπετρου δαχτυλιδιού που μπορεί να αντέξει τις προκλήσεις της καθημερινής ζωής χωρίς να χάσει τη λάμψη του.
 5. Βιωσιμότητα: Η επιλογή ζιργκόν μπορεί να αποτελέσει μια βιώσιμη επιλογή για όσους επιθυμούν να αποφύγουν την αγορά διαμαντιών λόγω ηθικών ή περιβαλλοντικών ανησυχιών.

Αυτά είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα των μονοπετρων με ζιργκόν. Ενώ δεν είναι πραγματικά διαμάντια, μπορούν να παρέχουν μια ελκυστική και οικονομική επιλογή για όσους αναζητούν λαμπερό μονόπετρο χωρίς το αντίστοιχο κόστος του πραγματικού διαμαντιού.

Στα καταστήματα ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ 1952 μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μονόπετρα δαχτυλίδια με ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΗΣΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ και ζιργκόν.

Ποιό είναι το νούμερο μου στα δαχτυλίδια;

Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να δείτε με βάση την διάμετρο ποιο είναι το μέγεθος σας.

Βρείτε το μέγεθος δαχτυλιδιού σας.

Βέρες Γαμου – Τι είναι Βέρες Γάμου -Ποιος πληρώνει τις Βέρες Γάμου- Τι Βέρες να διαλέξω;

Οι βέρες γάμου είναι ένα από τα πιο σημαντικά σύμβολα σε έναν γάμο, καθώς αντιπροσωπεύουν την αγάπη, τη δέσμευση και την ενότητα μεταξύ δύο ανθρώπων. Η επιλογή των βερών είναι μια προσωπική απόφαση και εξαρτάται από τις προτιμήσεις και το στυλ του ζευγαριού. Υπάρχουν πολλά είδη βερών γάμου, μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν:

 1. Κλασικές Χρυσές Βέρες: Οι κλασικές χρυσές βέρες είναι μια διαχρονική επιλογή. Είναι απλές, κομψές και διαθέσιμες σε διάφορες αποχρώσεις χρυσού, όπως κίτρινος, λευκός και ροζ χρυσός.
 2. Λευκόχρυσες Βέρες: Οι λευκόχρυσες βέρες έχουν γίνει δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια. Έχουν μια μοντέρνα και διακριτική εμφάνιση που τις κάνει να ταιριάζουν με πολλά στυλ.
 3. Βέρες με Διαμάντια: Οι βέρες με διαμάντια είναι μια πολυτελής επιλογή που προσθέτει λάμψη και φινέτσα. Τα διαμάντια μπορούν να τοποθετηθούν είτε κατά μήκος της βέρας, είτε να διακοσμούν το κέντρο της.
 4. Βέρες με Ανάγλυφο Σχέδιο ή Εγχάρακτη Διακόσμηση: Ορισμένα ζευγάρια προτιμούν βέρες με εντυπωσιακά σχέδια ή εγχάρακτη διακόσμηση για να προσθέσουν μια ξεχωριστή πινελιά στα δαχτυλίδια τους.

Στα καταστήματα ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ μπορεέιτε να βρειτε τεράστια ποικιλία σε βέρες από χρυσό λευκόχρυσο και ροζ χρυσό με διαμάντια ή χωρίς σε ανατομικές κατασκευές.

Η πληρωμή….

Η ευθύνη για την πληρωμή των βερών γάμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις προτιμήσεις, τις παραδόσεις και τις συνθήκες κάθε ζευγαριού. Ορισμένες φορές, η πληρωμή των βερώνμπορεί να αναληφθεί από τον έναν σύντροφο, ενώ άλλες φορές μπορεί να είναι μια κοινή επένδυση.

Συνήθως, το ζευγάρι συζητάει και συμφωνεί επί του θέματος των βερών και το ποιος θα τις πληρώσει. Μερικές φορές, η πληρωμή μπορεί να γίνεται από τα κοινά του ζευγαριού χρήματα. Άλλες φορές, ένας από τους συντρόφους επιλέγει να επενδύσει στις βέρες ως ένα δώρο για τον άλλον. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι οικογένειες μπορεί να προσφέρουν βοήθεια ή να επιλέξουν να επιβάλουν το κόστος.

Είναι σημαντικό να υπάρχει ανοικτή επικοινωνία και συμφωνία μεταξύ των συντρόφων σχετικά με το πώς θα γίνει η πληρωμή των βερών, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει τις αξίες και τις προτιμήσεις τους.

Σταυρός βάπτισης

Σταυρός Βάπτισης για Κοριτσάκι Σταυρός βάπτισης για Αγοράκι-Πως να διαλέξω;

Η επιλογή ενός σταυρού βάπτισης είναι μια προσωπική απόφαση που εξαρτάται από τις προτιμήσεις, τις παραδόσεις και τις πεποιθήσεις του κάθε ατόμου. Εδώ είναι μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διαλέξετε έναν σταυρό βάπτισης:

 1. Συνειδητοποίηση των προτιμήσεών σας: Κατανοήστε το στυλ και τον τύπο του σταυρού που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Θέλετε έναν κλασικό σταυρό, έναν μοντέρνο, έναν εντυπωσιακό ή έναν διακριτικό;
 2. Υλικά και Κατασκευή: Εξετάστε τα διαθέσιμα υλικά, όπως χρυσό, λευκόχρυσο, ασήμι, και τα διαφορετικά σχέδια και κατασκευές. Κάποιοι προτιμούν έναν απλό σταυρό, ενώ άλλοι επιθυμούν διακοσμημένους σταυρούς με διαμάντια ή εγχάρακτα σχέδια.
 3. Συμβολισμός: Σκεφτείτε το συμβολισμό πίσω από τον σταυρό. Ενδέχεται να θέλετε να επιλέξετε έναν σταυρό με συγκεκριμένα σύμβολα ή σημαντικές λεπτομέρειες που αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές σας πεποιθήσεις ή παραδόσεις.
 4. Μέγεθος και Βάρος: Επιλέξτε έναν σταυρό που να είναι κατάλληλου μεγέθους και βάρους για εσάς ή τον αντίστοιχου του βαπτιζόμενου. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι ο σταυρός θα είναι άνετος και εύκολος στο φόρεμα.
 5. Αισθητική: Τελικά, επιλέξτε έναν σταυρό που σας αρέσει αισθητικά και σας κάνει να νιώθετε άνετα.

Στα καταστήματα ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ 1952 θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σταυρούς βάπτισης για κοριτσάκι και για αγοράκι. Θα ανακαλύψετε χρυσούς σταυρούς, σταυρούς διπλής όψης και σταυρούς με φυσικά γνήσια διαμάντια.